HOME PORTOFOLIU CERERE OFERTA CONTACT
 
 MENIU
 
 Notiuni utile
 

SUPRAFATA UTILA

 

§  Suprafata utila a locuintelor rezulta din suprafata construita desfasurata din care se scade suprafata ocupata de pereti.

§  Suprafata utila a locuintelor este suma tuturor suprafetelor utile ale incaperilor.

§  Ea cuprinde: suprafetele camerelor de zi, dormitoarelor, bailor, WC- urilor, dusurilor, bucatariilor, spatiilor de depozitare si de circulatie din interiorul locuintei.

§  Suprafata ocupata de pereti se determina ca suma a proiectiilor orizontale ale sectiunilor peretilor, panourilor si stilpilor interiori si exteriori, pe baza grosimii zidurilor.

§  Suprafata construita desfasurata a locuintei reprezinta suma suprafetelor sectiunilor orizontale ale tuturor nivelurilor cladirii (subsol, parter, etaje si mansarde, exclusiv podurile circulabile sau necirculabile), delimitate de conturul exterior al peretilor exteriori.

§  Nu se cuprind suprafetele aferente treptelor exterioare, teraselor neacoperite, curtilor interioare si exterioare de lumina sau de acces mai mari de 4 mp., subsolurile tehnice.

§  Suprafata medie utila pe o persoana se determina prin raportarea suprafetei utile totale la numarul total al persoanelor.

COTA -PARTE INDIVIZA

§  Este cota-parte de proprietate care ii revine fiecarei proprietati individuale din proprietatea comuna.

§  este egala cu raportul dintre suprafata utila a proprietatii individuale si totalul suprafetelor utile ale tuturor proprietatilor individuale.

Copyright © 2019 S.C COMPLETE CORPORATE SOLUTIONS S.R.L
Director Web Smarty Web Director Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc Director Web Imobiliare Director Web dYr.ro Submit Your Site SmartNetBook.ro